Banja Luka

Pokloni i dobra zabava na M:tel ljetnoj žurci

Pokloni i dobra zabava na M:tel ljetnoj žurci
Foto: Nezavisne novine | Pokloni i dobra zabava na M:tel ljetnoj žurci

BANJALUKA – Ljetnja žurka koju je organizovala kompanije M:tel okupila je brojne građane koju su u četvrtak uveče u veselom raspoloženju sa porodicom i prijateljima uživali u parku Petar Kočić u Banjaluci.

Naime, oni su odlučili da sve saradnike, sugrađane, turiste i slučajne prolaznike obraduju, te su organizovali ovu zabavu, na kojoj su najsrećniji dobili i vrijedne nagrade.

Uz mnoštvo zabavnih igrica, kako za one najmlađe, tako i za starije, uz poklone i vrijedne nagrade-pametne telefone, osvježenje i rashlađenu lubenicu, koja je simbol M:tel ljetnje kampanje, druženje je uz sjajnu atmosferu praćenu muzikom DJ-a Filipa Lesjaka, trajalo do kasnih večernjih časova.

"Ljetna zabava koju smo ovog puta organizovali u Banjaluci, poklon je za sve one koji su ovo veče prošetali do parka 'Petar Kočić'. Kako i naša kampanja kaže, 'jednostavno želimo da podijelimo ljeto sa drugima'", izjavili su ovim povodom iz kompanije M:tel. 

Tako je najsrećniji sugrađanin dobio telefon, dok je troje djece, koja su se takmičila u zabavnim igrama, osvojilo poklon pakete.

Oduševljene na njihovim licima je bilo vidljivo, a pogotovo kod najmlađih pobjednika, koji su sa radošću preuzeli nagrade te se zahvalili predstavnicima ove kompanije.

Višečasovna žurka ispunjena raznovrsnim igrama i dobrom muzikom bila je povod da se porodice, te mladi i stariji okupe kako bi se opustili i zabavili, ali i osvojili neku od nagrada.

Neki od Banjalučana koji su bili na ovoj zabavi istakli su da im je drago što su prisustovali ovom događaju, te da je M:tel-ova žurka protekla u lijepom raspoloženju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije