Banja Luka

Pomama za posjetama Djeda Mraza

Pomama za posjetama Djeda Mraza
Foto: Ilustracija | Pomama za posjetama Djeda Mraza

BANJALUKA - Praznična euforija za dolaskom Djeda Mraza u kućnu posjetu i podjelu paketića je uveliko u toku, a termini od Nikoljdana su već skoro popunjeni zbog ranijih rezervacija kućnih posjeta i podjele paketića u firmama.

Đorđo Stanivuković sa iskustvom Djeda Mraza u Banjaluci, dugim 15 godina, kaže da je zainteresovanost građana za dolazak na kućnu adresu slična kao i prošle godine te da se za dolazak treba javiti pet do sedam dana ranije.

"Dolaskom na kućnu adresu slijede pjesmice, šale i fotografisanje. Bude veoma zanimljivo i činimo sve kako bismo usrećili najmlađe", rekao je Stanivuković.

Dodao je da je cijena dolaska 10 KM po djetetu, ali ako je više djece, cijena je i niža.

"Paketići su različite cijene od 20, 30 i 40 KM. Roditelji mogu i sami kupiti paketić, a Djeda Mraza samo zovnuti da mališanima uruči te poklone", rekao je Stanivuković.

Dalibor Gligorić, menadžer Pozorištanca "Puž", čiji su Djeda Mrazevi jedni od poznatijih u Banjaluci, kaže da mu je ovo 16. sezona u kojoj je Djed Mraz.

"Dolazimo na kućnu adresu i održavamo predstave, a potražnja građana je sve veća i veća. Termini od Nikoljdana su već popunjeni", rekao je Gligorić.

Dodao je da su cijene dolaska različite, 20 ili 25 KM, kao i kod paketića, čije cijene se kreću od 10 KM do 100 KM, sve u zavisnosti od želje roditelja kakav paketić hoće za svoje dijete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije