Banja Luka

Pratite nas na Google news

Porodična avantura u nedjelju na Poniru

Porodična avantura u nedjelju na Poniru
Foto: N.N. | Porodična avantura u nedjelju na Poniru
N.N.

Udruženje “Centar za aktivnosti na otvorenom” realizuje program porodične avanture pod nazivom “Snalaženje i preživljavanje u prirodi“, u nedjelju, 22. septembra, od 11 do 17 časova na Poniru.

„Posebno osmišljen program sa ciljem učvršćivanja odnosa između roditelja i djece koji neće samo biti uzbudljiva avantura, nego ćete naučiti i mnogo korisnih vještina koje možete koristiti kroz život. Porodični timovi će naučiti tehnike snalaženja i preživljavanja u prirodi, kao što su paljenje vatre, pravljenje skloništa, orijentacija u prirodi, vezivanje čvorova, pružanje prve pomoći, pročišćavanje vode i pronalazak hrane. Iskoristite priliku za zajedničku porodičnu avanturu i doživite nezaboravne i zanimljive trenutke“, saopštili su organizatori.

Svi obroci i odabrana oprema potrebna za ovu avanturu, su obezbjeđeni. Mogu učestvovati odrasli i djeca od 8 do 14 godina.

Učešće na ovoj aktivnosti je besplatno, jer se aktivnost provodi u sklopu realizacije projekta koji je sufinansiran od strane Grada Banja Luka.

Prijave na i-mejl: info@outdoorcenterbl.com ili na tel: 065-613-490.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije