Banja Luka

"Porodična šetnja" u nedjelju

"Porodična šetnja" u nedjelju
Foto: Gradska uprava | "Porodična šetnja" u nedjelju
Nikolina Aleksić

Članovi Udruženja porodica sa četvoro i više djece "4+" u saradnji sa gradom u nedjelju, 10. oktobra, organizovaće prvu "Porodičnu šetnju".

Simbolično, velika šetnja će početi u 11.55, a kretaće se od Narodnog pozorišta Republike Srpske pa sve do govornice na Trgu Krajine, gdje će biti upriličen zabavni program.

Jovan Radovanović, predsjednik Udruženja "4+", ističe da je glavna misija ovog događaja da se pokaže sva ljepota i snaga porodice.

"Dodatno, cilj je da se podigne svijest građana o značaju djece i njihovog mjesta u zajednici. Porodica je nešto čime treba da se ponosimo", kazao je Radovanović.

Dok se povorka bude kretala kroz grad, u Gospodskoj ulici će na ozvučenju biti upriličen muzički program, koji će biti prilagođen najmlađim sugrađanima.

Mališane, ali i njihove roditelje očekuje bogat prateći program, zabavljaće ih Fazonko, Dječiji hor "Vrapčići", a imaće priliku da se druže i sa maskotama.

"Porodična šetnja" se realizuje u okviru tradicionalne manifestacije "Nedjelja djeteta", pod sloganom "Srećan ćeš biti, svijete, kada usrećiš dijete".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije