Banja Luka

Pratite nas na Google news

Poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u Banjaluci ponuđeni u zakup

Poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u Banjaluci ponuđeni u zakup
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Poslovni prostori na atraktivnim lokacijama u Banjaluci ponuđeni u zakup
N.N.

BANJALUKA - Grad Banjaluka ponudio je u zakup 11 poslovnih prostora na aktraktivnim pozicijama na gradskom području, a oglas je otvoren do 14. avgusta.

Ponuđeni prostori nalaze se ulicama Kralja Petra prvog Karađorđevića, Relje Krilatice, Živojina Mišića, Vojvode Momčila i Srpskoj ulici, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Učesnik na oglasu može biti svako fizičko i pravno lice, osim lica koja nisu u cijelosti izmirila obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema gradu.

Prijave je potrebno dostaviti na protokol Gradske uprave Banjaluka i to za svaki poslovni prostor posebno.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije