Banja Luka

Poznato ko će nastupiti u Banjaluci za pravoslavnu Novu godinu

Poznato ko će nastupiti u Banjaluci za pravoslavnu Novu godinu
Foto: Grad Banjaluka | Poznato ko će nastupiti u Banjaluci za Pravoslavnu novu godinu

Jedna on najpoznatijih pjevačica etno muzike Bilja Krstić i njen sastav "Bistrik", kao i mlada etno pjevačica iz Crne Gore Branka Zečević nastupiće za pravoslavnu Novu godinu u Banjaluci.

Kao gosti, nastupiće mladi talentovani pjevači Pavlina Radovanović sa Kosova i Metohije i Danilo Milosavljević iz Banjaluke.

Bogat program obilježavanja pravoslavne Nove godine 13. januara počinje od 21 čas u Parkiću, šetalištu kod Hrama Hrista Spasitelja.

Nakon spektakularnih koncerata za Međunarodnu novu godinu, sugrađani i svi gosti imaće priliku i da pravoslavnu Novu godinu u našem gradu dočekaju u sjajnoj atmosferi i u duhu tradicije.

"Pozivamo sugrađane da nam se pridruže 13. januara u ovom još jednom kulturno-umjetničkom događaju. Ovo je poklon Grada sugrađanima, ali i svim gostima koji su Banjaluku prepoznali kao mjesto gdje se održavaju dobri koncerti i programi", poručila je savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić – Banjac.

Nakon programa kod Hrama, u ponoć je previđen moleban povodom Pravoslavne nove godine, odnosno Nove godine po Julijanskom kalendaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije