Banja Luka

Pratite nas na Google news

Praznici produžavaju radno vrijeme banjalučkih ugostitelja

Praznici produžavaju radno vrijeme banjalučkih ugostitelja
Foto: Banjaluka.rs.ba | Praznici produžavaju radno vrijeme banjalučkih ugostitelja
N.N.

BANJALUKA - Ugostiteljski objekti u Banjaluci, osim u stambenim zgradama, od sutra do 15. januara mogu raditi jedan čas duže u odnosu na uobičajno radno vrijeme.

Iz Gradske uprave saopšteno je da ugostiteljski objekti mogu raditi u neograničenom radnom vremenu 1, 2, 7. i 14. januara 2020. godine.

Do 15. januara restorani, ugostiteljski objekti za ishranu i piće i ugostiteljski objekti za piće mogu raditi radnim danima od 7.00 do 1.00 čas i vikendom do 2.00 časa.

Ugostiteljski objekti kojima je dodijeljen znak kvaliteta "zlatna kašika" radnim danima mogu raditi od 7.00 do 2.00 časa, a vikendom do 3.00 časa.

Noćni klubovi, disko-barovi, disko-klubovi/diskoteke i noćni barovi, mogu raditi radnim danima od 19.00 do 4.00 časa, a vikendom od 19.00 do 5.00 časova.

Svadbeni saloni mogu raditi od 7.00 do 4.00 časa.

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata do 15. januara u stambenim zgradama je od 7.00 do 23.00 časa radnim danima i vikendom, a za ugostiteljske objekte kojima je dodijeljen znak kvaliteta "zlatna kašika" je do ponoći radnim danima, a vikendom do 1.00 čas.

Zaključak je donesen na zahtjev Turističke organizacije grada Banjaluka radi ukazane potrebe za dužim radom ugostiteljskih objekata u vrijeme predstojećih praznika.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije