Banja Luka

Prekinuta sjednica Skupštine grada Banjaluka, čekaju se rezultati testova odbornika

Prekinuta sjednica Skupštine grada Banjaluka, čekaju se rezultati testova odbornika
Foto: Velibor Tripić | Prekinuta sjednica Skupštine grada Banjaluka, čeka se testiranje odbornika

BANJALUKA - Šesta sjednica Skupštine grada Banjaluka prekinuta je u poslijepodnevnim časovima zbog vijesti da je Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a, koji je u ponedjeljak bio prisutan na sjednici pozitivan na virus korona.

Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada Banjaluka, istakao je da su odbornici testirani na virus korona, te da se rezultati očekuju.

Dodao je da su nakon što su čuli da je odbornik Topić pozitivan prekinuli sjednicu, te da nemaju uslove da nastave zasjedanje.

"Nevena Todorović, direktorica Doma zdravlja, koja je ujedno i odbornica brzo je reagovala i ekipa iz ove ustanove je došla da testira sve odbornike i sve one koji su prolazili na neki način kroz skupštinu. Pozivamo i novinare koji su bili na zasjedanju da se testiraju. Rezultati će biti poznati večeras i nakon toga ćemo znati dalje korake", naveo je Ilić.

Prema njegovim riječima, nada se da neće biti pozitivnih i da će moći da se nastavi zasjedanje sutra od 10 časova.

"Apelujem na sve odbornike da bez obzira na rezultate i sutra se testiramo. Žao mi je što je došlo do ovakve situacije. Ukoliko bude sve dobro, vjerovatno će sjednica biti nastavljena sutra", naveo je Ilić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije