Banja Luka

Produžena akcija "Biramo najuređenije dvorište"

Produžena akcija "Biramo najuređenije dvorište"
Foto: banjaluka.rs.ba | Produžena akcija "Biramo najuređenije dvorište"

BANJALUKA - Tradicionalna akcija Gradske uprave pod nazivom "Biramo najuređenije", produžena je za jednu sedmicu i trajaće do 28. juna.

Komisija je odlučila da produži rok za prijave zbog velike zainteresovanosti sugrađana kako bi svi oni mogli da prijave svoja dvorišta i učestvuju u ovoj akciji koja se organizuje 17. godinu uzastopno.

Podsjećamo da je akcija počela 25. maja, a biramo najuređenije dvorište, najuređenije školsko dvorište, prostor zajednice etažnih vlasnika i najljepši balkon.

Zainteresovani građani mogu se prijaviti putem prijavnog lista, koji mogu preuzeti ispred Prijemne kancelarije u Gradskoj upravi ili OVDJE.

Popunjene prijave, potrebno je poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected], ili ih predati u Prijemnu kancelariju Gradske uprave.

Prijave je moguće dostaviti i putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banjaluka (Komisija za realizaciju akcije "Biramo najuređenije"), Trg srpskih vladara 1, 78000 Banja Luka.

Iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da je ovo, uz proljećno uređenje grada i Festival cvijeća, još jedna od gradskih akcija kojom se želi uljepšati Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije