Banja Luka

Prvi put "Zima u Domu omladine"

Prvi put "Zima u Domu omladine"
Foto: Gradska uprava | Prvi put "Zima u Domu omladine"

Banjalučka zima ulazi i u prostorije Doma omladine, te nudi široku lepezu novih sadržaja.

Kako kažu iz Gradske uprave, "Zima u Domu omladine" počinje u petak, 2. decembra, u 20 časova muzičkim nastupom polaznika ateljea "MaMa VOX", nastupom nove plesne grupe "Kame Crew" i nastavkom zabave u dobrom muzičkom di-džej ritmu.

"U toku prve sedmice decembra biće organizovano druženje s mladim umjetnicima Stefanom Petrovićem, Draganom Jelača i Ljiljanom Božičković, 3. decembra u 18 časova, kada je planirano otvaranje njihove prve zajedničke izložbe, te će, u nastavku dana, gosti iz Bihaća razveseliti atmosferu uz svoj stendap nastup, a nakon njih nastavljamo sa dobrim di-džej ritmom", saopštili su iz Doma omladine.

Dodaju da je nedjelja, 4. decembra, rezervisana za monodramu Nikole Milakovića "Marso".

"Svakog ponedjeljka i srijede biće organizovana 'Zimska rekreacija', joga časovi za sve zainteresovane mlade", naglasili su oni i dodali da će svake srijede mlade očekivati kreativne radionice "Zimska čarolija", gdje će se izrađivati novogodišnji ukrasi kojima će se ukrašavati Dom omladine, ali i gdje će učesnici sa sobom nositi jedan dio radova.

"Kroz 'Zimu u Domu omladine' smjenjivaće se mnogobrojni kulturni i zabavni događaji za mlade, ali i one koji se osjećaju mlado", pojasnili su oni.

Kako kažu, već 9. decembra nastupiće mladi gitarista Vanja Cvijanović, a svoj prvi nastup u Banjaluci imaće i bend "Klapani".

"Ono što će posebno obradovati naše sugrađane jeste koncert muzičkog sastava "Rok simfonija" 30. decembra ove godine", rekli su iz Doma omladine.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije