Banja Luka

Radojičić: I "Moto-fest" doprinio porastu broja turista

Radojičić: I "Moto-fest" doprinio porastu broja turista
Foto: Grad Banjaluka | Radojičić: I "Moto-fest" doprinio porastu broja turista

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić organizovao je danas u Gradskoj upravi prijem za organizatore nedavno održanog „Moto festa“, koji je krajem maja ove godine u Banjaluku privukao na hiljade motociklista iz regiona i Evrope.

U razgovoru sa organizatorima ove manifestacije – predstavnicima moto kluba „Stršljen“, Radojičić je ukazao na značaj ovakvih skupova, koji u grad privlače brojne turiste i ujedno promovišu Banjaluku kao privlačnu turističku destinaciju.

"Gradska administracija zadovoljna je ovogodišnjim turističkim rezultatima, koji ukazuju na porast broja turista i povećan promet u gradu, a što, dobrim dijelom, osim samom gradu, možemo zahvaliti i naporima koje ulažu organizotori manifestacija, poput nedavno održanog 'Moto festa'", rekao je Radojičić.

Predsjednik moto kluba „Stršljen“ Siniša Praštalo naglasio je da su izuzetno zadovoljni ostvarenim rezultatima i da će se truditi da i u narednom periodu ulože dodatne napore kako bi sama manifestacija dodatno dobila na atraktivnosti i time privukla što više motociklista u grad na Vrbasu. On je dodao da je ovo udruženje u mjesecima iza nas, između ostalog, provelo i niz humanitarnih akcija.

"U znak pažnje prema ljudima koji trebaju našu pomoć, danas smo odlučili i da dio prihoda od Moto festa dodijelimo Udruženju za pomoć oboljelim od celijaklije", rekao je Praštalo.

U ime ovog udruženje, donaciju je primila Tatjana Stojanac, predsjednica ovog udruženja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije