Banja Luka

Radojičić: U dvije godine izgrađeno šest kružnih raskrsnica

Radojičić: U dvije godine izgrađeno šest kružnih raskrsnica
Foto: N.N. | Radojičić: U dvije godine izgrađeno šest kružnih raskrsnica

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da je u Banjaluci za manje od dvije godine izgrađeno šest novih kružnih raskrsnica na različitm lokacijama, a još šest je u planu.

On je nakon obilaska novoizgrađenog kružnog toka novinarima rekao da je za manje od dvije godine izgrađeno šest ovakvih raskrsnica na različitim lokacijama, dok se još jedna gradi, za dvije su javne nabavke u završnoj fazi, dok su za tri potpisani ugovori sa "Putevima Republike Srpske".

Radojičić je naveo da će novoizgrađena kružna raskrsnica u Banjaluci kod nekadašnje "Mljekare", na raskršću ulica Trive Amelice i Mladena Stojanovića, doprinijeti rasterećenju i modernizaciji saobraćaja u ovom gradu.

Radojičić je pojasnio da je riječ o montažnoj kružnoj raskrsnici.

Govoreći o rebalansu gradskog budžeta, Radojičić je naveo da se još razgovara o njegovom okviru, te da je moguće da još naraste za 10 i više miliona KM.

Odgovarajući na pitanje da li se grad turistički promoviše na Aerodromu Banjaluka, gradonačelnik je naveo da više imaju kontakata sa turističkim agencijama, a da aerodrom ima naziv grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije