Banja Luka

Radojičić i DNS saglasni: Banjaluka treba da se razvija kao glavni grad

Radojičić i DNS saglasni: Banjaluka treba da se razvija kao glavni grad
Foto: N.N. | Radojičić i DNS saglasni: Banjaluka treba da se razvija kao glavni grad

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je danas da postoji saglasnost sa gradskom organizacijom DNS-a da Banjaluka treba da se razvija kao glavni grad i regionalni centar koji ima perspektivu razvoja razrađenu u strategiji koja obuhvata period od 2020. do 2025. godine.

"Čuli smo niz konkretnih prijedloga iz različitih oblasti na kojima insistira DNS. Iskazan je i interes za nastavkom dobre saradnje", rekao je Radojičić novinarima nakon razgovora sa delegacijom banjalučkog Gradskog odbora DNS-a.

Radojičić je neveo da je ovaj sastanak održan u okviru razgovora sa predstavnicima političkih partija o planovima i programima daljeg razvoja grada.

Predsjednik Gradskog odbora DNS-a Milan Radović rekao je da će DNS podržati strategiju razvoja grada za period 2020. do 2025. godine, te da će dati neke svoje sugestije, primjedbe i viđenja.

On je naveo da je u fokusu banjalučkog DNS-a i ruralni razvoj, razvoj turizma, gradske i prigradske infrastrukture, dodajući da je do sada na području grada mnogo toga urađeno, među kojima su projekti zapadnog tranzita, toplane, centra grada.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije