Banja Luka

Radojičić ostaje predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a

Radojičić ostaje predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a
Foto: Velibor Tripić | Radojičić ostaje predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka nije u petak prihvatio da se izjašnjava o povjerenju predsjedniku Gradskog odbora Igoru Radojičiću.

Radojičić je prije nekoliko dana stavio mandat na raspolaganje nakon što je na sjednici Predsjedništva Gradskog odbora razmatran izborni rezultat

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka razmatrao je u večeras izvještaj Gradskog izbornog štaba o izborima 2018. godine i većinom glasova izvještaj je usvojen.

"Gradski odbor nije u potpunosti ostvario planirane ciljeve na prethodnim izborima. Naš kandidat za člana Predsjedništva je pobijedio u Banjaluci i imali smo dosta dobar rezultat za Parlamentarnu skupštinu BiH. Za nivoe u RS nismo zadovoljni", izjavio je Radojičić nakon sjednice.

On je dodao da je u konačnici izvještaj Gradskog izbornog štaba usvojen sa zaključkom da Predsjedništvo Gradskog odbora do februara predloži plan unutrašnjeg jačanja gradske organizacije.

Rekao je i kako imaju iskustva iz prethodnih izbora, i dobrih i loših, te da će im to poslužiti da u naredna tri mjeseca analiziraju svaki mjesni odbor, rejonski odbor, sve posmatrače i članove biračkih odbora iz SNSD-a i da vide šta mogu popraviti za naredne izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije