Banja Luka

Pratite nas na Google news

Radojičić sa Nelsonom: Uspješna saradnja grada i međunarodnih organizacija

Radojičić sa Nelsonom: Uspješna saradnja grada i međunarodnih organizacija
Foto: Srna | Radojičić sa Nelsonom: Uspješna saradnja grada i međunarodnih organizacija
Srna

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić istakao je, tokom sastanka sa američkim ambasadorom u BiH Erikom Nelsonom, uspješnu saradnju grada i međunarodnih organizacija i ambasada.

Radojičić je predstavio značajnije projekte koji se realizuju u Banjaluci, posebno naglasivši nedavno usvojenu Strategiju razvoja grada, kandidaturu za Evropsku prijestonicu kulture 2024. godine, te projekat izgradnje nove toplane na bio-masu.

Tokom sastanka bilo je riječi i o zajedničkom projektu digitalizacije uprave i otvaranju Američkog kutka u novom prostoru koji je obezbijedio grad Banjaluka, saopšteno je iz Gradske uprave.

Radojičić je novom američkom ambasadoru poželio dobrodošlicu i uspješan rad.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije