Banja Luka

Radojičić se sastao sa socijalistima

Radojičić se sastao sa socijalistima
Foto: N.N. | Radojičić se sastao sa socijalistima

BANJALUKA - U Gradskoj upravi su danas održane konsultacije gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića sa predstavnicima Socijalističke partije o prioritetima razvoja grada do 2025. godine.

Radojičić je rekao da su ovi razgovori u okviru serije predstojećih konsultacija sa političkim partijama, civilnim sektorom i predstavnicima mjesnih zajednica.

"SP je predlagač niza važnih projekata, od kojih se neki realizuju i ove godine. Otvoren je niz važnih pitanja - od socijalne politike, infrastrukture do razvoja turističke i kulturne ponude grada, što će dovesti do koncipiranja jednog širokog razvojnog programa za naredni period", istakao je Radojičić.

Gradska administracija u proteklom periodu pripremila je niz strateških dokumenta, uključujući i Stretegiju razvoja grada za idućih 10 godina, ali postoji potreba da se dodatno razmotre prioriteti.

Goran Selak, predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije, kazao je da je važno da se uvažavaju stavovi, prijedlozi, sugestije i kritike partnera i da je vidljivo da se grad razvija i ide naprijed.

"Gradonačelnik ima našu apsolutnu podršku ako se kandiduje na narednim izborima za gradonačelnika", kazao je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije