Banja Luka

Pratite nas na Google news

Radovi u centru Banjaluke, bez saobraćaja do jutra

Radovi u centru Banjaluke, bez saobraćaja do jutra
Foto: Vladimir Stojaković | Radovi u centru Banjaluke, bez saobraćaja do jutra
N.N.

BANJALUKA - Zbog sanacije vrelovoda u blizini zgrade Narodne skupštine RS, biće obustavljen saobraćaj od 19 časova u srijedu 11. decembra da 6 časova ujturo narednog dana, u Ulici Vuka Karadžića – na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Vidovdanske ulice.

Za vrijeme obustave saobraćaja, biće izvršeno preusmjeravanje autobusa na linijama javnog gradskog i prigradskog prevoza koje saobraćaju Ulicom Vuka Karadžića, i to:

  • linije  13 A i 13 C  se preusmjeravaju iz Vidovdanske ulice u Ulicu I krajiškog korpusa, Olimpijskih pobjednika  i dalje registrovanom trasom;
  • linija 13 P se preusmjerava iz Ulice kralja Petra I Karađorđevića u Ulicu Marije Bursać, Vidovdansku i dalje registrovanom trasom;
  • linija 17 A se preusmjerava iz Aleje Svetog Save desno u Ulicu kralja Petra I Karađorđevića, Olimpijskih pobjednika, I krajiškog korpusa i dalje registrovanom trasom;
  • linije koje saobraćaju iz smjera sjevera preusmjeravaju se u Ulicu kralja Petra I Karađorđevića, Marije Bursać, Vidovdansku i dalje registrovanom trasom.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije