Banja Luka

Pratite nas na Google news

Radovi zaustavljaju saobraćaj

Radovi zaustavljaju saobraćaj
Foto: N.N. | Radovi zaustavljaju saobraćaj
N.V.

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova investicionog održavanja, sutra od 7.30 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj za sva vozila na putu Kuljani - Barlovci, na dijelu od XVIII kuljanske ulice prema Konjičkom klubu "Padok", u dužini od 500 metara.

"Za vrijeme izvođenja radova, prigradska  linija  Zalužani - Barlovci iz smjera Zalužana skraćuje se do stajališta Barlovci Novo naselje, i to polasci iz Zalužana od 7.40 do 18  časova i polasci iz Barlovaca od osam do 18.20", rekli su u Gradskoj upravi.

Dodali su da će vozila biti preusmjerena na alternativne pravce.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije