Banja Luka

Regulacioni plan za centar Banjaluke ponovo na javnom uvidu

Regulacioni plan za centar Banjaluke ponovo na javnom uvidu
Foto: Grad Banjaluka | Regulacioni plan za centar Banjaluke ponovo na javnom uvidu
N.N.

BANJALUKA - Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana dijela centralnog područja grada Banjaluke biti izložen na ponovni javni uvid, objavljeno je na stranici Grada.

"Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između ulice Kralja Petra I Karađorđevića, Srpske ulice, ulica Vase Pelagića, Bana dr Todora Lazarevića, Vidovdanske ulice i Trga srpskih vladara, u ukupnoj površini od 4,76 hektara", navedeno je u objavi.

Kako se dodaje Nacrt će biti izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting 'CPK' Banjaluka, Bulevar Desanke Maksimović br. 2, prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka, prostorijama mjesnih zajednica Centar 1 i Centar 2, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8.00 do 16.00 časova  u periodu od 23.06.2022. godine do 30.06.2022. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na stranici Grada.

"Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 30.06.2022. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje", zaključuje se u objavi.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije