Banja Luka

Rexona Active Day u najvećem gradskom parku Banjaluke

Rexona Active Day u najvećem gradskom parku Banjaluke
Foto: N.N. | Rexona Active Day u najvećem gradskom parku Banjaluke

Treći po redu Rexona Active Day u Banjaluci održaće se u parku „Mladen Stojanović“ u Banjaluci u subotu, 15. septembra sa početkom u 11 sati. Nakon Sarajeva i Tuzle, očekuje se i veliki odziv vježbača na otvorenom u jednom od najvećih gradova naše zemje.

U gradu zelenila i prirodnih ljepota ove će se subote održati vježbanje na otvorenom koje građanima Banjaluke poklanja Rexona, brend kompanije Unilever. Učesnici druženja imaće priliku vježbati sa najpoznatijim trenerima iz ovog grada Milicom Budimir, Simonom Joksimović i Sašom Kecmanom, te za uspomenu dobiti poklon majicu i dezodorans Rexona Motionsense – active shield.

„Ono što sa sigurnošću mogu da kažem jeste da je svijest ljudi o važnosti fizičke aktivnosti sve veća. Vjerujem da i projekti poput ovoga imaju veliki uticaj na to. Upravo zato se rado odazovem da budem dio ovakvih manifestacija koje na jednom mjestu okupljaju rekreativce i profesionalne sportiste. Mi očekujemo veliki broj ljudi, dobar trening i lijepo druženje“, govori instruktorica Milica Budmir.



Fitnes instruktorica, Simona Joksimović, takođe se raduje što je jedan od trenera na Rexona Active Day treningu i druženju u parku „Mladen Stojanović“.

„Drago mi je što se ovakve manifestacije organizuju širom Bosne i Hercegovine. Ovaj događaj je pravo mjesto i pravo vrijeme za sve stalne vježbače i one koji su početnici, da prihvate i usvoje savjete što se tiče samog treninga i ishrane. Ujedno ovo je prilika za pravo sportsko druženje i nadam se da će ih u budućnosti biti puno više“, kazala je ona.

Vježbači će u subotu „zumbati“ sa Sašom Kecmanom, koji tvrdi da niko neće ostati ravnodušan na ovom događaju.

„Zumba kao fitnes pravac je idealna za događaje ovog tipa, jer će prije svega izmamiti osmijehe svim vježbačima, prolaznicima, gledaocima. Niko neće ostati ravnodušan! Očekujem vas u velikom broju kao uvijek“, poručio je Kecman.

Banjaluka se kao grad oduvijek izdvajala po svojim kulturnim, sportskim i zabavnim događaja, stoga ne čudi što je kompanija Unilever odlučila da se Rexona Active Day održi, nakon Sarajeva i Tuzle, i u ovom gradu. 

„Kompanija Unilever u Bosni i Hercegovini se kroz razne događaje uključuje u razvoj zajednica i promociju pozitivnih društvenih vrijednosti. Ovog puta smo odlučili svim ljubiteljima zdravog života pokloniti događaj za pamćenje. Ujedno, ovo je lijepa prilika za promociju novih Rexona proizvoda koji pružaju zaštitu pri svakom pokretu“, kazao je Senad Šabanović, Personal Care Shopper & Customer Marketing Specialist kompanije Unilever.

Za kraj, pogledajte video sa Rexona Active Day druženja iz Sarajeva i ne propustite Banja Luku. Za sve dodatne informacije posjetite Rexona BiH facebook stranicu, gdje registracijom osiguravate svoj poklon na dan događaja.

Nakon Banja Luke, 22. septembra posljednji Rexona Active Day ove godine održat će se u Mostaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije