Banja Luka

Rukometaši Borac M:tela kod Radojičića

Rukometaši Borac M:tela kod Radojičića
Rukometaši Borac M:tela kod Radojičića

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić priredio je danas prijem za članove, stručni štab i rukovodstvo Rukometnog kluba Borac-M:tel, povodom osvajanja titule šampiona BiH.

Čestitajući Borcu šampionsku titulu, Radojičić je rekao da klub iza sebe ostavlja tešku i neizvjesnu sezonu, koja je završena na najljepši način.

Gradonačelnik Banjaluke je na prijemu istakao da Grad Banjaluka ispunjava sve svoje obaveze prema ovom rukometnom klubu, a to su finansijska davanja i korišćenje Sportske dvorane "Borik", saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Radojičić je dodao da je pred Klubom nova sezona, puna izazova, u kojoj bi banjalučki tim trebalo da napravi novi iskorak i nastupi u evropskim takmičenjima.

Potpredsjednik Rukometnog kluba Borac-M:tel Marinko Umičević rekao je da je trenutno strateški interes Kluba izgradnja vlastite sportske dvorane, koja bi bila samoodrživa, a u kojoj bi trenirale sve selekcije, što bi znatno smanjilo klupske troškove.

Umičević je istakao da će rukovodstvo Kluba učiniti sve da Borac-M:tel u narednoj sezoni nastupi u "Seha" ligi i u Evropi, dodajući da će to zavisiti isključivo od finansija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije