Banja Luka

SNSD: Radnici u Gradskoj upravi trpe mobing; Stanivuković negira

SNSD: Radnici u Gradskoj upravi trpe mobing; Stanivuković negira
Foto: N. Vukojević | SNSD: Mobing u Gradskoj upravi prema radnicima; Stanivuković negira

BANJALUKA - Odbornici SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka, kao i raspoređeni i otpušteni radnici Gradske uprave održali su danas konferenciju za novinare na kojoj su istakli da nad radnicima u Gradskoj upravi vlada mobing.

Sa druge strane, gradonačelnik Draško Stanivuković negira ovo i kaže da su 90 odsto zaposlenih u Gradskoj upravi članovi SNSD-a, te da ih većina obavlja posao koji je radila i u prethodnim administracijama.

Dragoslav Topić, šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini grada, istakao je da vlada mobing prema radnicima u Gradskoj upravi, te da će SNSD stati iza svakog radnika čija su prava ugrožena odlukama Stanivukovića u proteklom periodu.

"Radnici u Gradskoj upravi nisu ping pong loptice da ih se svakodnevno prebacuje sa jedne strane na drugu. Ovo je samo politički revanšizam i ovo do sad nigdje nije viđeno", naveo je Topić.

Stanivuković je naglasio da ne vlada nikakav mobing i pozvao medije da se uvjere u to.

"Ako je od 800 zaposlenih u Gradskoj upravi, dvoje došlo i reklo da vlada mobing ja sam srećan. To znači da je velika većina zaposlenih zadovoljna. Mi smo ti koji su prvi uveli srećne časove, druženja sa odjeljenjima, a povećali smo i plate našim higijeničarkama", kazao je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije