Banja Luka

SNSD Stanivukoviću: Da su vam građani na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće

SNSD Stanivukoviću: Da su vam građani na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće
Foto: Twitter | SNSD Stanivukoviću: Da su vam građani na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće

BANJALUKA – Gradski odbor SNSD u Banjaluci saopštio je večeras da su zlonamjerne tvrdnje gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivuković da je grad zatrpan smećem zbog neusvajanja budžeta i da će se pogoršati higijena u gradu.

"Prljavo je jedino to, da se koristite svim sredstvima kako biste pokušali da nametnete krivicu odbornicima  partija koje čine većinu u Banjaluci.  Da vam je briga o građanima i grad na prvom mjestu, ne biste dozvolili smeće na banjalučkim ulicama. Svjesno i namjerno i  dalje manipulišete narodom", navedeno je u saopštenju GO SNSD Banjaluka.

U Gradskom odboru kažu da su ubijeđeni da bi preduzeća zadužena za higijenu grada nastavila da rade svoj posao dok se ne riješi situacija oko budžeta.

"Poznato je i Vama i nama da odvoz smeća iz domaćinstava neće stati jer građani Banjaluke tu uslugu sami plaćaju. Još jednom Vas pozivamo da u svoje političke igre ne uvlačite narod, građane Banjaluke i da nađete rješenje i za odvoz smeća i sve druge probleme, jer Vi ste gradonačelnik, odnosno izvršna vlast. Skupštinska većina u Banjaluci Vam je nekoliko puta ponudila da razgovarate i dogovarate na temu budžet koji bi bio ozbiljan, dobar i sadržavao sve ono što je potrebno za funkcionisanje Banjaluke. Vi ste to odbili. Кrivac kojeg uporno tražite je u kabinetu gradonačelnika", smatraju u SNSD-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije