Banja Luka

Pratite nas na Google news

Sajam zapošljavanja u Banjaluci: U ponudi više od 300 novih radnih mjesta

Sajam zapošljavanja u Banjaluci: U ponudi više od 300 novih radnih mjesta
Foto: Ilustracija | Sajam zapošljavanja u Banjaluci: U ponudi više od 300 novih radnih mjesta
M.G.

BANJALUKA - Sajam zapošljavanja i preduzetništva "Predstavi se, postani vidljiv" biće održan sutra od devet do 17 časova u dvorani "Obilićevo".

"Na sajmu će biti ponuđeno više od 300 novih radnih mjesta. Takođe, na sajmu će prisustvovati agencije za posredovanje pri zapošljavanju, obrazovne institucije, ustanove za prekvalifikaciju i dokvalifikaciju zanimanja, predstavnici bankarskog sektora i ostali", rekli su u Gradskoj razvojnoj agenciji (CIDEA).

Sajam organizuju CIDEA i grad sa partnerima Inovacionim centrom i Agencijom "Spektar".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije