Banja Luka

Samardžić i Rokvić sa Banjalučanima u najluđoj noći

Samardžić i Rokvić sa Banjalučanima u najluđoj noći
Foto: N.N. | Samardžić i Rokvić sa građanima u najluđoj noći

BANJALUKA - Građani i turisti Novu godinu na Trgu Krajine dočekaće uz regionalne muzičke zvijezde Željka Samardžića i Nikolu Rokvića, 30. decembra će uživati u koncertu Harisa Džinovića, a 1. januara 2019. Željka Joksimovića, rekao je juče gradonačelnik Igor Radojčić.

"Nova godina u našem gradu biće najbolji program u regionu i možemo reći da će biti regionalni centar te tri noći. Ovo je već druga godina kako radimo tri noći koncerata, a već treća kako se Banjaluka pokušava da pozicionira  kao regionalni centar, između ostalog i kroz novogodišnji program", istakao je Radojičić.

Dodao je da očekuje da će grad biti pun kao i za prošlu Novu godinu i praznike i da će građani zbog tog biti zadovoljni.

Samardžić je pozvao sve građane i turiste da im se pridruže u dočeku Nove godine.

"U Banjaluci sam se prvi put ima javni nastup i to na Festivalu 'Prvi aplauz'", rekao je Samaržić.

Iz donacija za novogodišnji program obezbijeđeno više od 100.000 KM. Zlatni sponzori su "M:tel" i Elta kabel, srebreni Coca Cola i Nektar, te bronzani Komercijalna banka, NLB, Centrum, Petrol i drugi prijatelji sa kojima grad još pregovara.

Za ovogodišnju, novu manifestaciju "Banjalučka zima" pripremljen je bogat program, čija će kruna biti trodnevni koncerti fantastične četvorke, a ona će trajati od 1. decembra 2018. do 1. februara 2019.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije