Banja Luka

Sandić: Od četvrtka koridorski prevoz u tri pravca

Sandić: Od četvrtka koridorski prevoz u tri pravca
Foto: N.N. | Sandić: Od četvrtka koridorski prevoz u tri pravca
Srna

BANJALUKA - U Banjaluci će od četvrtka, 26. marta, biti organizovan koridorski javni prevoz u tri pravca, rekao je načelnik gradskog Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

Sandić je, nakon sjednice Štaba za vanredne situacije u Banjaluci, pojasnio da će autobusi saobraćati na dosadašnjim linijama broj jedan, "17 A" i "17", prije svega u funkciji prevoza radnika u zdravstvu.

On je naveo da je riječ o ukupno osam polazaka na ove tri koridorske linije, od čega su četiri u ranim jutarnjim časovima, tri u poslijepodnevnim i jedan neposredno pred policijski čas.

"Linija `17` ubuduće će saobraćati lijevo iz Krfske ulice novoizgrađenim istočnim tranzitom, preko novog Zelenog mosta, desno Kozarskom ulicom preko Bulevara cara Dušana do Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske", precizirao je Sandić.

On je apelovao da građani što manje koriste ovaj prevoz radi smanjenja zdravstvenih rizika, te da poslodavci koji zapošljavaju veći broj radnika u trgovini i pekarama nastoje organizovati prevoz svojih radnika uz preduzimanje svih mjera predostrožnosti.

Sandić je istakao da ovaj prevoz u potpunosti finansira grad Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije