Banja Luka

Sanirana fiskulturna sala Centra za rehabilitaciju slušanja i govora

Sanirana fiskulturna sala Centra za rehabilitaciju slušanja i govora
Foto: N.N. | Sanirana fiskulturna sala Centra za rehabilitaciju slušanja i govora

BANJALUKA - Zajedničkim sredstvima Kabineta predsjednika Republike Srpske i Udruženja "Misli dobro" u potpunosti je sanirana fiskulturna sala u Centru za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora u Banjaluci.

Takođe, zamijenjena je dotrajala stolarija u dijelu objekta koji služi kao predškolska ustanova.

Natalija Trivić, ministrica prosvjete i kulture RS, koja je danas posjetila ovu ustanovu, rekla je da je uloga ovog centra veoma važna za sve građane Republike Srpske, posebno za najmlađe, koji su korisnici usluga.

"Sanacija fiskulturne sale u ovoj ustanovi je jedna od mnogobrojnih saradnji Ministarstva s nevladinim sektorom", navela je Trivićeva.

Saša Tatić, direktor Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora, rekao je da su sve investicije u ovu ustanovu bile veoma uspješne i profesionalno urađene.

"Čitava ideja za renoviranjem fiskulturne sale je potekla od naše ustanove, ali od ideje do realizacije prošlo je kratko vrijeme, što je povoljna stvar u današnjim okolnostima", istakao je Tatić.

Željko Panić, predsjednik Udruženja "Misli dobro", kazao je da je ovo jedna od mnogobrojnih akcija koje oni rade.

"Nije mala stvar obezbijediti sredstva za renoviranje ovog objekta. Sa prijateljima Udruženja obezbijedili smo oko 15.000 KM za realizaciju ovog projekta", zaključio je Panić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije