Banja Luka

Pratite nas na Google news

Šareni prilazi pješačkim prelazima krase ulice Banjaluke

Šareni prilazi pješačkim prelazima krase ulice Banjaluke
Foto: Ilustracija | Šareni prilazi pješačkim prelazima krase ulice Banjaluke
N.N.

BANJALUKA - U okviru aktivnosti koje je Grad Banjaluka preduzeo povodom početka školske godine, oslikani su prilazi pješačkim prelazima u blizini osnovnih škola "Aleksa Šantić", "Branko Radičević" i "Branko Ćopić".

Ovo je prvi put da se na ovakav način skreće pažnja učenicima da se bezbjedno ponašaju u saobraćaju i ukoliko proizvede pozitivne efekte, planiraće se u zoni svih škola.

Banjalučki umjetnici koji su se uključili u ovu akciju, osmislili logo i apliciraјu ga na prilaze pješačkim prelazima su Zvjezdana Veselinović, Đurđica Bjelošević i Dejan Mijatović.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije