Banja Luka

Siniša Vidović preuzima GO Ujedinjene Srpske u Banjaluci

Siniša Vidović preuzima GO Ujedinjene Srpske u Banjaluci
Foto: N.N. | Siniša Vidović preuzima GO Ujedinjene Srpske u Banjaluci

BANJALUKA - Siniša Vidović postavljen je za v.d. predsjednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka nakon što je predsjednik ove partije Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića na mjesto predsjednika tog odbora.

"Ujedinjena Srpska je zadovoljna i ponosna doprinosom gospodin Milana Petkovića izbornim  rezultatima  u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima Ujedinjene Srpske i radom u Narodnoj skupštini RS na mjestu potpredsjednika", saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

Iz ove partije odbacuju spekulacije o navodnom napuštanju stanke.

"Još jednom podvlačimo da gospodin Milan Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima Ujedinjene Srpske, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika stranke", naveli su.

Ističu da je Ujedinjena Srpska sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

"Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvijek bili na korist stanke, pa tako i sve što je gospodin Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske", dodali su iz Ujedinjene Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije