Banja Luka

Spoj istočnog i zapadnog tranzita na novom javnom uvidu

Spoj istočnog i zapadnog tranzita na novom javnom uvidu
Foto: Gradska uprava | Spoj istočnog i zapadnog tranzita na novom javnom uvidu

BANJALUKA - Odjeljenje za prostorno uređenje Banjaluka obavijestilo je javnost da će Nacrt regulacionog plana za spoj istočnog i zapadnog tranzita - Ulicom Ivana Gorana Kovačića biti izložen na ponovni javni uvid.

Nacrtom plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi u zoni Ulice Ivana Gorana Kovačića, na potezu između istočnog i zapadnog tranzita, a obuhvata i prostor kružne raskrsnice Malta i kružne raskrsnice na Petrićevcu, u ukupnoj površini od 11,16 hektara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting CPK d.o.o. Banjaluka, Ul. Ada br. 24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama mjesnih zajednica Lazarevo 1, Lazarevo 2, Rosulje i Petrićevac, svakog dana osim subote, nedjelje i državnih praznika, u vremenu od osam  do 16 časova u periodu od 6. do 14. juna 2023. godine.

Nacrt plana biće objavljen i na: www.banjaluka.rs.ba., a za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 14. juna, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi - Odjeljenju za prostorno uređenje.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije