Banja Luka

Sredstva za dezinfekciju zajednicama etažnih vlasnika

Sredstva za dezinfekciju zajednicama etažnih vlasnika
Foto: N.N. | Sredstva za dezinfekciju zajednicama etažnih vlasnika

BANJALUKA - Aktivisti Gradske organizacije DNS Banjaluka danas su uručili 50 paketa sredstava za dezinfekciju i zaštitne opreme zajednicama etažnih vlasnika na području grada. Sadržaj paketa usklađen je sa mjerama koje je propisao Štab za vanredne situacije Grada Banjaluka.

„Ovo je samo jedna u nizu naših akcija kojom potvrđujemo da smo društveno odgovorna politička partija i da smo, u vremenu epidemije koja nas je zahvatila, stepen mobilnosti našeg članstva podigli na viši nivo. Hoćemo da pomognemo građanima pridržavajući se svih mjera zaštite štiteći i njih i naše aktiviste, izjavio je Ljubo Ninković,  sekretar Gradskog odbora DNS Banjaluka.

„Vrlo je važno  da u postojećoj situaciji širenja epidemije još intenzivnije održavamo higijenu stubišta i zajedničkih prostorija u zgradama. Sa ovom akcijom nećemo stati. Već smo imali akcije pomoći narodnoj kuhinji i socijalno ugroženim penzionerima a u narednim danima proširićemo naše aktivnosti u seoske sredine“, rekli su Dejan Lolić i Bojan Pećanac, koji su u ime gradske organizacije uručivali pakete predstavnicima zajednica etažnih vlasnika   

„Mnogo nam znači ova pomoć jer smo najveća zgrada u naselju i imamo veliku potrošnju sredstava za dezinfekciju“, zahvalila se Dušanka Kovačević, predsjednik Skupštine stanara ZEV Sime Matavulja 2.

Saša Dragoljić, Predsjednik ZEV-a u Ulici Drage Malića 1 je pohvalio akciju DNS-a.

„Nadam se da će i ostale političke partije pokrenuti ovakve i slične aktivnost jer je ovo trenutak kada se solidarno moramo okrenuti građanima i na razne načine pomagati da zajednički prebrodimo nevolju koja nas je zadesila“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije