Banja Luka

Stanivuković: Odlučni smo da riješimo problem vode na Manjači

Stanivuković: Odlučni smo da riješimo problem vode na Manjači
Foto: Arhiva | Stanivuković: Odlučni smo da riješimo problem vode na Manjači

Gradonačenik Banjaluke Draško Stanivuković poručio je mještanima Manjače da su odlučni da riješe problem vodosnabdijevanja.

"Pripremili smo skupštinsku odluku za rješenje problema vodosnabdijevanja na Manjači, a kako bismo sanirali naslijeđene probleme u fabrici vode “Banjica” koju prethodna vlast nije završila i vodi se kao gradilište, jer nije dobila upotrebnu dozvolu", poručio je Stanivuković, koji je dodao kako je SNSD najavio da će odbiti rješenje za “Banjicu”.

"Ovim putem poručujem mještanima Manjače da smo odlučni da riješimo ovaj problem, čak iako je SNSD protiv ove odluke. Dokaz da je naša odluka ispravna govori i činjenica da su koalicioni partneri SNSD-a predložili isto rješenje kao i mi za pitanje vodovodnog sistema Banjica, kao i da su pojedini odbornici SNSD-a izglasali da se ova tačka nađe na dnevnom redu na čemu sam im zahvalan", kazao je Stanivuković.

Naglasio je i to kako će gradska administracija dati sve od sebe da ostvare ovaj plan, a to je uredno vodosnabdijevanje na platou Manjače i u svakom dijelu Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije