Banja Luka

Stanivuković: Ove sedmice uručićemo prve kartice penzionerima

Stanivuković: Ove sedmice uručićemo prve kartice penzionerima
Foto: Ustupljena fotografija | Stanivuković: Ove sedmice uručićemo prve kartice penzionerima

BANJALUKA - Više od 10.000 sugrađana predalo je zahtjev za besplatnu kartu za javni prevoz u nepune dvije sedmice.

Poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je obišao Odsjek za javni prevoz kako bi se uvjerio da se proces predaje zahtjeva odvija neometano.

"Radimo najveću reformu javnog prevoza, koju smo započeli upravo sa našim penzionerima i licima starijim od 65 godina, za koje će prevoz u našem gradu biti doživotno besplatan. To su naši građani,  kojima dugujemo najviše, građani koji su svoj životni vijek proveli radeći za Banjaluku, te je ovo naš način da im se odužimo", istakao je StanivUković, najavivši da će ove sedmice biti uručene i prve kartice za besplatan prevoz.

Dodao je da se na dnevnom nivou zaprimi između 1.000 i  1.500 zahtjeva, te je zamolio sugrađane za strpljenje kada je riječ o samoj izradi kartica, te naglasio da će svi koji su predali zahtjev uskoro i dobiti svoje kartice i moći koristiti besplatan javni prevoz.

"Čim završimo podjelu kartica za javni prevoz, počinjemo sa podjelom kartica prijateljstva, sa kojim će naši penzioneri moći ostvariti značajne popuste pri kupovini namirnica, bijele tehnike, lijekova i drugih potrepština", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije