Banja Luka

Stanivuković: SNSD opet protiv svega, sreća što ih koalicija više ne prati

Stanivuković: SNSD opet protiv svega, sreća što ih koalicija više ne prati
Foto: Dražan Pozderović | Stanivuković: SNSD opet protiv svega, sreća što ih koalicija više ne prati

BANJALUKA – Opet je SNSD bio protiv svega, izjavio je danas Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke a nakon sjednice Kolegijuma na kojoj je utvrđen termin redovne sjednice Skupštine grada Banjaluka u četvrtak 21. marta sa početkom u devet časova.

On je dodao da su odbornici SNSD-a bili i protiv donacije EU, i besplathih placeva, prihoda od poreza na nepokretnosti, izmještanja kladionica, parka, prevoza, ali kako je istakao "sva je sreća pa ih koalicija više ne prati, te su neke tačke usvojene".

"Jedna od tih je rješenje pitanja Akvane i isplata poreza i doprinosa radnicima. Hvala skupštinskoj većini zbog poreza na nepokretnosti, jer će se naći na dnevnom redu”, rekao je on te se zahvalio Demosu, Ujedinjenoj Srpskoj, PDP-u i Banjaluka zove jer su glasali za izmještanje kladionica.

Pred odbornicima su se našle 62 predložene tačke dnevnog reda, te je ovaj dnevni red dopunjen.

“Svi su se ujedinili protiv odluke o besplatnim placevima mladim bračnim parovima, te se ovo neće naći na dnevnom redu”, naveo je on.

Dodaje da na dnevnom redu nisu ni kolektori na rijeci Vrbas.

“Odbili su sve kalendare turističkih i kulturnih manifestacija”, istakao je on, te dodao da je ovaj kolegijum ipak pozitivan pomak.

"Razmatraćemo na sjednici Skupštine grada stopu poreza na nepokretnosti, subvenciju prevoza, određeno kreditno zaduženje koje se odnosi na kapitalne investicije”, rekao je Saša Čudić, zamjenik predsjednika Skupštine grada

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije