Banja Luka

Stanivuković: Sistem stabilizovan, vodosnabdijevanje nesmetano na teritoriji cijelog grada

Stanivuković: Sistem stabilizovan, vodosnabdijevanje nesmetano na teritoriji cijelog grada
Foto: Pixabay/Ilustracija | Stanivuković: Sistem stabilizovan, vodosnabdijevanje na teritoriji cijelog grada odvija se nesmetano

Juče u toku dana došlo je do stabilizacije u sistemu vodosnabdijevanja, a danas se na teritoriji cijelog grada ovaj proces nesmetano odvija.

Potvrdio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je još jednom naglasio da ona mjesta koja su decenijama iz godine u godinu imala velike izazove, poput Bronzanog Majdana, Donjih Kola i drugih, više nemaju problema sa vodosnabdijevanjem upravo zato što su uložena značajna sredstva u izgradnju vodovodne mreže i rezervoara.

On je najavio da će se ulaganja biti nastavljena i u ona mjesta, koja su se tokom proteklih dana pokazala kao najkritičnija.

“Tokom ljeta ne očekujemo duže prekide u vodosnabdijevanju, posebno kada govorimo o mjesnim zajednicama koje su proteklih dana bile suočene sa izazovima, na potezu od Tunjica prema potkozarskim selima, a već sada preduzimamo određene tehničke korake kako bismo i u narednom periodu slične situacije lakše prebrodili”, kazao je gradonačelnik Stanivuković, stoji na sajtu Gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije