Banja Luka

Stanivuković: Šobot je Đajićev žrtveni jarac

Stanivuković: Šobot je Đajićev žrtveni jarac
Foto: Dražan Pozderović | Stanivuković: Šobot je Đajićev žrtveni jarac

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković komentarišući kandidaturu Nikole Šobota za gradonačelnika tog grada rekao je da je Šobot kandidat Vlade Đajića, predsjednika gradskog odbora SNSD-a.

“Đajić je trebao da nađe žrtvenog jarca i on je našao čovjeka koji treba da ispuni njegove lične i političke animozitete koje ima prema meni", naglasio je Stanivuković i dodao da je to mali bezuspješni pokušaj.

"Šobot je doktor i prije i poslije kandidature. On i treba da bude doktor, nama nedostaje ovakvog kadra", rekao je Stanivuković, te istakao da političara ima i viška.

"On neka ostane tamo i riješi stanje na Kliničkom. Znam da je njemu u dubini duše da se bavi tim poslom, a ja volim ljudima ispunjavati želje. Tako da dragi doco ispuniću Vam želju", zaključio je Stanivuković.

Podsjećamo, PDP je juče odlučio da njihov kandidat za gradonačelnika najvećeg grada u Republici Srpskoj bude Draško Stanivuković, te tako uđe u trku za novi mandat.

Dan ranije SNSD je odlučio da njihov kandidat bude Nikola Šobot.

U trku za gradonačelnika Banjaluke treba bi da uđe i Jelena Trivić, predsjednik Narodnog fronta, kojeg je osnovala nakon što je napustila PDP.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije