Banja Luka

Stanivuković obišao Fabriku vode: Kad stiže voda u kritična naselja?

Stanivuković obišao Fabriku vode: Kad stiže voda u kritična naselja?
Foto: Aleksandar Čavić | Stanivuković obišao Fabriku vode: Kad stiže voda ?

BANJALUKA – Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković obišao je danas Fabriku vode, kako bi se uvjerio o stanju u vezi sa vodosnabdijevanjem na teritoriji cijelog grada.

"Preko 96 % teritorije grada ima uredno vodosnabdijevanje, a u toku dana i noći očekujemo stabilizaciju i kada su u pitanju i 4%, a posebno kada su u pitanju visinske zone: Dragočaja, Ramića, Potkozarja, pa prema Mišinom Hanu i Verićima", kazao je on.

Kako je naglasio, situaciju sa vodosnabdijevanjem dodatno je zakomplikovao jučerašnji nestanak struje kada su prestale da rade i pumpe, ali da je taj izazov uspješno prebrođen.

"Važno je reći da nakon što se stabilizuje situacija, tokom ljeta ne očekujemo značajne probleme, a to je posebno značajno za mjesta u kojima smo u protekle tri godine odradili vodovodnu mrežu i riješili dugogodišnje probleme i upravo ta mjesta danas gotovo da nemaju probleme, a kada to kažem mislim na Bronzani Majdan, Ljubačevo, Donja Kola, Rekavice, Bukvalek, Jagare i slično. Nastavljamo da pratimo situaciju i vodimo računa o svakom dijelu grada", zaključio je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije