Banja Luka

Stanivuković sadio cvijeće sa mještanima

Stanivuković sadio cvijeće sa mještanima
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Stanivuković sadio cvijeće sa mještanima

BANJALUKA - U sklopu akcije "Čisto lice grada", gradonačelnik Draško Stanivuković pridružio se mještanima, te su zajedno zasadili cvijeće i nove sadnice.

Tom prilikom, svi zajedno su poslali jasnu poruku da naš grad moramo svi zajedno čuvati.

"Zajedno smo sa mještanima naselja Centar i Bulevar, uz muziku, zabavu i lijepo druženje posadili novo cvijeće nakon što smo prethodno u potpunosti obnovili dječije igralište, ali i uredili kompletno naselje", kazao je Stanivuković, te dodao da su obnovili sve ono što je dječici bitno, kako bi mogli da uživaju.

"Odlučili smo da posadimo travu, biljke, nove sadnice, dakle to je još jedan prostor u centru grada koji smo odlučili da oplemenimo", istakao je on, te dodao kako mu je drago da se mnogo sugrađana, naročito naših mališana odazvalo ovoj akciji.

Poručio je kako će gradska administracija sa sugrađanima tokom cijelog proljeća aktivno raditi na uređenju grada.

"Tokom cijelog proljeća zajedno sa našim sugrađanima radićemo na uređenju našeg grada u sklopu čega će biti realizovano dnevno i noćno pranje ulica, sadnja novih drvoreda, orezivanje drveća, ali i modernizacija saobraćajnica i iscrtavanje linija, uređenje parkova, odvoz krupnog otpada", naglasio je on, te dodao da se inicijativa koja se tiče reciklažnog dvorišta pokazala kao izuzetno dobra ideja.

"Sve to utiče na smanjenje deponija koje su nastale u našem gradu. Pokazalo se kako je to bila dobra odluka, jer mi želimo da pospremimo našu Banjaluku", istakao je Stanivuković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije