Banja Luka

Stanivuković upitao Đajića da li pere veš ili pare, govor mu prekidan muzikom (VIDEO)

Stanivuković upitao Đajića da li pere veš ili pare, govor mu prekidan muzikom (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook/Draško Stanivuković | Stanivuković upitao Đajića da li pere veš ili pare, govor mu prekidan muzikom (VIDEO)

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković održao je danas pres konferenciju ispred Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC RS), gdje je govorio "o sumnjivim javnim nabavkama rukovodstva ove ustanove", a sam početak manifestacije prekidan je glasnom muzikom od strane pristalica direktora UKC Vlade Đajića.

"Evo vidite ko uznemirava pacijente, mi ćemo sačekati da oni prođu pa ćemo nastaviti naše", kazao je Stanivuković, koji je na današnju konferenciju stigao u pratnji pristalica koji su nosili transparente na kojima  piše: "Da li Đajić pere veš ili pere pare?".

"Rabota otkrivanja kriminala na UKC-u je vrlo jednostavna, golim okom se ovdje vidi i kriminal i korupcija. Danas smo došli ovdje da pitamo doktora da li pere veš ili pare i kako je moguće da ono što su 2019. godine plaćali, 5,6 miliona, a ista rabota danas košta 13,3 miliona maraka, kome ide ta razlika od šest ili sedam miliona", kazao je Stanivuković.

Dodaje da ta razlika ide na koncerte raznih jagodica, bobica, i ostalih izvođača koji truju omladinu.

"Jasno je da mi nemamo direktora UKC, već imamo menadžera noćnih klubova. Moje pitanje šefe, doktore Đajiću je koji prašak koristiš za veš, izgleda da si pobrkao neke praškove", kazao je Stanivuković.

Dodaje da se ne radi o pranju veša, već, kako kaže, pranju para i da se stvari moraju nazvati pravim imenom.

Transparente i automobil sa ozvučenjem su imale i pristalice direktora UKC koji su puštali  glasnu muziku, među kojima i pjesmu "Ne može nam niko ništa" i natpise na kojima su ispisani pozivi sa sutrašnji skup građana.

Podsjećamo, predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka i direktor UKC RS Vlado Đajić, pozvao je građane da sutra. 21. avgusta od 16 časova dođu na protestni skup ispred Gradske uprave pod sloganom "Dosta je samovolje Draška Stanivukovića".

"Mora se i narod nešto pitati. Mi želimo bolju i ljepšu Banjaluku. Vidimo se", poručio je Đajić u objavi na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije