Banja Luka

Stiže "Banjalučko proljeće"

Stiže "Banjalučko proljeće"
Foto: Gradska uprava Banjaluka | Stiže "Banjalučko proljeće"

BANJALUKA - Stiže "Banjalučko proljeće" i sa sobom u naš grad i ove godine donosi pravu proljećnu bajku te mnoštvo zanimljivih dešavanja za sve generacije.

Poručila je ovo Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika, istakavši da će pod sloganom "Banjaluko, cvijete moj" ovogodišnja manifestacija započeti velikim proljećnim druženjem uz muziku, ples i zabavu, koje Banjalučani i posjetioci mogu očekivati već u subotu, 13. aprila, na ulicama našeg grada.

"Ove godine poseban naglasak želimo staviti na tulipan 'Banjaluka' kao zaštitni znak našeg grada. Nakon velikog otvaranja priređenog u čast proljeća naše sugrađane i sve posjetioce očekuje bogat program koji će trajati do kraja juna", istakla je ona, podsjetivši da je, prema statistikama, 'Banjalučko proljeće' u proteklih nekoliko godina oborilo sve rekorde posjećenosti.

"Težimo da organizaciju podignemo na još viši nivo, te nas i ove godine očekuju spektakularni nastupi umjetnika koje naši sugrađani nisu imali priliku vidjeti u Banjaluci. Svi sugrađani i posjetioci i ovog proljeća moći će uživati u fenomenalnom programu povodom Dana grada, sjajnim koncertima, ali i u dobro poznatim manifestacijama poput 'Vaskršnjeg piknika', 'Banjalučkog karnevala' i Festivala uličnih zabavljača 'TrotoArt'", istakla je ona.

Osim toga, kako je rekla, posebna pažnja biće posvećena uređenju i dekoracijama, koje će upotpuniti proljećnu bajku u našem gradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije