Banja Luka

Sufinansiranje projekata udruženja za boračko-invalidsku zaštitu

Sufinansiranje projekata udruženja za boračko-invalidsku zaštitu
Foto: A. Čavić/Grad Banjaluka | Sufinansiranje projekata udruženja za boračko-invalidsku zaštitu

BANJALUKA - Odjeljenje za boračko-invalidsku zaštitu grada Banjaluka raspisalo je konkurs i javni poziv za sufinansiranje projekata/programa udruženja iz ove oblasti za iduću godinu, koji će biti otvoren do 19. januara 2022.

Javni konkurs i poziv za sufinansiranje otvoreni su za udruženja iz oblasti boračko-invalidske zaštite kojima je utvrđen status udruženja od interesa za grad.

Iz Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Banjaluka naveli su za "Nezavisne" da se za sufinansiranje projekata/programa mogu prijaviti sva boračka udruženja koja su registrovana na području grada Banjaluka.

"Njihove zahtjeve razmatraće Komisija imenovana od strane gradonačelnika, u skladu sa Pravilnikom i predložiti koji projekti će biti sufinansirani u 2022. godini", dodali su iz ovog odjeljenja.

Prema njihovim riječima, prioritetno će se sufinansirati projekti koji za cilj imaju samozapošljavanje/zapošljavanje korisnika boračko invalidske zaštite sa područja grada.

"Aktivnosti boračkih udruženja kojim je Odlukom Skupštine grada Banjaluka utvrđen status udruženja od interesa za grad Banjaluku iz oblasti boračko-invalidske zaštite, sufinansiraće se nakon provedenog javnog poziva kroz Godišnji program za 2022. godinu", naveli su iz Odjeljenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije