Banja Luka

Treći "Ćevap fest" uz "Nervoznog poštara"

Treći "Ćevap fest" uz "Nervoznog poštara"
Foto: N.N. | Treći "Ćevap fest" uz "Nervoznog poštara"

Treći "Ćevap fest", jedan od najposjećenijih gastro festivala u BiH, počinje u petak u 15 časova na parkingu kod Muzeja savremene umjetnosti RS i trajaće do 2. juna.

Ove godine će učestvovati 10 roštiljnica koje će banjalučke ćevape prodavati po popularnim cijenama: za veliku porciju četiri, a za malu dvije KM.

"Prvi dan, 31. maja, do 21 čas posjetioce će zabavljati lokalni bendovi 'Infiniti bend' i 'Raspašoj'", rekli su u Gradskoj upravi.

Drugog dana festivala program počinje u podne nastupom dječjih ansambala i kulturno-umjetničkih društava "Sveti Sava", "Pelagić" i "Veselin Masleša", te učenika Muzičke škole.

"Za dobru atmosferu u popodnevnim časovima pobrinuće se stendap komičar Miroslav Đorđević, a u muzičkom dijelu nastupiće hor pozorišta "Jazavac", nakon čega će posjetioce zabavljati Gradski tamburaški orkestar", kazali su u Gradskoj upravi.

Kruna večeri rezervisana je za 21 čas kad počinje koncert kultnog benda "Nervozni poštar", koji je posljednji put u gradu na Vrbasu nastupao prije gotovo tri decenije.

Manifestacija završava 2. juna u 17 časova, organizuju je Gradska uprava i Turistička organizacija, a događaj su pomogli i brojni sponzori: "Vitinka", "Banjalučka pivara", "Mlijekoprodukt" i "Koka-kola".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije