Banja Luka

Tri velika koncerta za novogodišnje praznike u Banjaluci

Tri velika koncerta za novogodišnje praznike u Banjaluci
Foto: Grad Banjaluka | Tri velika koncerta za novogodišnje praznike u Banjaluci

Pozivam sve građane koji žele da se dobro provedu za najluđu noć da dođu na Trg Krajine, poručio je danas Bojan Vasković, pjevač "Lexington banda", koji će Banjalučane zajedno s Lukijanom Ivanovićem i Nikolom Rokvićem uvesti u novu godinu.

"Ovo je prilika da svi koji nas nisu čuli dosada dođu da se dobro zabavimo. Spremali smo malo drugačiji program i pozivam sve ljude iz Banjaluke i regiona da dođu, jer tri dana trajanja novogodišnjeg programa biće na visokom nivou", kazao je Vasković.

Dženan Lončarević, koji će na Trgu Krajine nastupiti 1. januara, kazao je da je program jako dobro osmišljen.

"Sve tri noći publika će imati  dosta toga za čuti i videti, mislim da ćemo napraviti dobru žurku", kazao je Lončarević i poručio da će, i pored očekivanih niskih temperatura, građane zagrijati dobra atmosfera.

Lukijan Ivanović je kazao da mu je drago što će predstavljati domaće snage i obećao nezaboravnu noć u Banjaluci.

Gradonačelnik Igor Radojičić istakao je da će od otvaranja "Zimzograda" 1. decembra pa sve do 15. januara iduće godine Banjaluka imati muzičke i zabavne programe koji će u  grad privući i veliki broj turista.

"Tu su 'Zimzograd' i zimska čarolija. Očekujemo koncerte i događaje za Dan Republike, 9. januara, i Pravoslavnu novu godinu, ali 30. i 31. decembar i 1. januar biće vrhunac sezone. Ivana Peters i Sergej Ćetković nastupiće 30. decembra, 31. decembra su tu Lukijan Ivanović, 'Lexington band' i Nikola Rokvić, a 1. januara nastupaju Toni Cetinski i Dženan Lončarević", kazao je Radojičić. 

Dodao je da su u grad nastojali dovesti regionalne zvijezde.

"Upravo iz tih dijelova i dolaze nam gosti, iz Slovenije, Srbije i Hrvatske, i nadam se da će ostati tri dana. Ugostitelji kažu da je teško naći slobodan ležaj za novogodišnje praznike i time već postižemo željeni rezultat. Biće puno posla i za hotelijere, ugostitelje, taksiste. Naš interes je da se Banjaluka pozicionira na regionalnoj mapi i da oni koji privređuju u ovom gradu imaju neke koristi", kazao je Radojičić.

Dodao je da organizaciju novogodišnjih praznika  vodi Gradska uprava, uz podršku sponzora,  kompanija "M:tel", "Banjalučka pivara", UniCredit bank, Sparkasse, "Škoda", hotel "Vidović" i "Elta-kabel".

Nastupi

30. decembar

  • Ivana Peters
  • Sergej Ćetković

31. decembar

  • Lukijan Ivanović
  • "Lexington band"
  • Nikola Rokvić
  •  

1. januar

  • Dženan Lončarević
  • Toni Cetinski

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije