Banja Luka

U Banjaluci ukradena hranilica za pse, mačke i ptice

U Banjaluci ukradena hranilica za pse, mačke i ptice
Foto: N.N. | U Banjaluci ukradena hranilica za pse, mačke i ptice

BANJALUKA -Hranilica za pse, mačke i ptice koja se nalazila u blizini parka za pse na Banjalučkom polju ukradena je u četvrtak naveče, potvrdio je za "Nezavisne" Goran Milojević, predsjednik Udruženja za zaštitu životinja "Kerber", koje je zaduženo za vođenje brige o hranilici.

"Kod parka za pse prolazi dosta ljudi, a on se nalazi uz samu cestu, sve je osvijetljeno i bio sam ubijeđen da je neće niko dirati i razočaran sam", kazao je Milojević.

Dodao je da je ova hranilica, koja je donacija kompanije "Cromex" iz Prijedora, postavljena na tu lokaciju prije desetak dana.

"Lopovi su vjerovatno mislili da je hranilica od inoksa, te da je skuplja, međutim samo su pojilice sa strane od inoksa, a sve ostalo je od željeza", rekao je Milojević.

Prema njegovim riječima, druga hranilica, koja još nije postavljena na lokaciji u Srpskim Toplicama, vjerovatno će pri postavljanju odmah biti betonirana kako se ne bi desio slučaj da i ona bude ukradena.

"Ova hranilica je specifična, kompanija 'Cromex' zna kome je prodala, tako da je nju teško prodati a da se brzo ne sazna za to. Ja planiram obići otpade da vidim da neko nije slučajno njima to prodao", rekao je Milojević i dodao da će vjerovatno obavijestiti nadležne organe i prijaviti krađu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije