Banja Luka

U februaru turnir "Fudbalom do hljeba"

U februaru turnir "Fudbalom do hljeba"
Foto: Facebook/Mozaik prijateljstva | U februaru turnir "Fudbalom do hljeba"

BANJALUKA - Udruženje građana "Mozaik prijateljstva" Banjaluka i ove godine organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu "Fudbalom do hljeba, Borik 2022", koji će biti održan 19. i 20. februara, a na kome će, kako su istakli, učestvovati ekipe velikog srca.

Oni su pozvali sve zainteresovane sportske timove da i ovaj put učestvuju u tradicionalnoj sportsko-humanitarnoj manifestaciji.

"Uplatom kotizacije koja iznosi 100 KM po ekipi biće obezbijeđeni paketi prehrambenih namirnica korisnicima naše javne kuhinje i dovoljne količine hljeba za naredni period", kazali su iz "Mozaika prijateljstva".

Ističu da su se ove godine odlučili za nešto novo, te su iznajmili reklamni LED prostor u kome će reklamirati zainteresovane firme, kafe-barove, pekare, te sva preduzetništva tokom trajanja turnira, i to simboličnom uplatom od 50 KM po firmi.

"Mi i ne sumnjamo da ćete se prijaviti te nas iznova oduševiti, prije svega vašom dobrotom i humanošću, a onda i fudbalskim majstorijama i fer-plejom, koji je sastavni dio naših turnira", naveli su iz ovog udruženja.

Svi zainteresovani za ovaj humanitarni turnir mogu se prijaviti lično u Udruženju ili putem brojeva telefona: 051/268-608, 065/243-318.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije