Banja Luka

U nedjelju obustava saobraćaja u Banjaluci

U nedjelju obustava saobraćaja u Banjaluci
Foto: Gradska uprava/ BL maraton | U nedjelju obustava saobraćaja u Banjaluci

Zbog održavanja prvog banjalučkog maratona, u nedjelju će u periodu od sedam do 14 časova biti obustavljen saobraćaj u nekoliko ulica, saopšteno je iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

"U periodu od sedam do 14  časova saobraćaj će biti obustavljen u Ulici Teodora Kolokotronisa i Bulevaru cara Dušana, na dijelu od Ulice kralja Petra I Karađorđevića do Ulice Đure Daničića", navode iz ovog odjeljenja.

Dodaju da će od 7.50 do 11 časova saobraćaj biti obustavljen u sljedećim ulicama: Olimpijskih pobjednika, Gundulićeva ulica, Gavre Vučkovića, Majke Jugovića, novoizgrađeni dio istočnog tranzita, Gavrila Principa i Braće Jugovića.

"U vremenu od osam do 13 časova u sljedećim ulicama: Vojvode Pere Krece, Od Zmijanja Rajka, Kragujevačkih i kraljevačkih žrtava, Sime i Ilije Partala i Jagarska ulica", naveli su iz Odjeljenja.

Takođe, obustava će se biti i od osam do 10.30 u Ulici Jagare, dok će od osam do 13.25 časova biti u ulicama Gavrila Principa, Branka Morače, Skendera Kulenovića i Kralja Petra I Karađorđevića. Od 10 do 11 časova saobraćaj će biti obustavljen u Ulici dr Mladena Stojanovića, na dijelu od Ulice olimpijskih pobjednika do Ulice Trive Amelice.

Za vrijeme trajanja obustave saobraćaja na linijama javnog prevoza putnika izvršiće se korekcije trasa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije