Banja Luka

Pratite nas na Google news

U subotu treća turistička regata

U subotu treća turistička regata
Foto: N.N. | U subotu treća turistička regata
N.V.

BANJALUKA - Na dionici od Krupe na Vrbasu do Karanovca u subotu će biti održana treća turistička regata, koju organizuje Rafting klub Kanjon.

U 9.30 je planirano okupljanje učesnika u kampu u Krupi na Vrbasu, gdje je i start regate.

"Regata polazi u 10.30 prema RC Kanjon u Karanovcu, a dolazak učesnika na cilj očekuje se oko 13.30", rekli su organizatori.

Turistička regata dio je aktivnosti koja se realizuje u okviru Inicijative "Čist Vrbas". Treću turističku regatu podržao je i grad, te je uvrstio u kalendar turističkih manifestacija za ovu godinu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije