Banja Luka

U užem centru Banjaluke 9. januara zabranjeno točenje alkohola

U užem centru Banjaluke 9. januara zabranjeno točenje alkohola
Foto: N.N. | U užem centru Banjaluke 9. januara zabranjeno točenje alkohola

BANJALUKA - Na zahtjev Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske – Policijske uprave Banjaluka, čiji je zadatak da obezbijedi nesmetano održavanje proslave 9. januara - Dana Republike, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić, donio je odluku o privremenoj zabrani rada poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata i točenja alkoholnih pića na području grada Banjaluke.

Zabrana obuhvata poslovne prostore i ugostiteljske objekte u Robnoj kući "Boska", u okviru hotela "Palas", u Aleji svetog Save od raskrsnice sa Gundulićevom ulicom do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Petra Bojovića, te zabranu rada ugostiteljskog objekta u Muzičkom paviljonu "Staklenac".

U istom periodu točenje alkoholnih pića biće zabranjeno u ulicama Kralja Petra I Karađorđevića u dijelu od raskrsnice sa Tržničkom ulicom i Bulevarom cara Dušana, do raskrsnice s Ulicom olimpijskih pobjednika, zatim ulica olimpijskih pobjednika, Milana Tepića, Kninska i Marije Bursać. Pored ovih ulica, zabrana se odnosi i na ulice Jevrejsku, Gajevu, Ivana Franje Jukića, te Veselina Masleše do raskrsnice sa Srpskom ulicom, gledano iz smjera Trga Krajine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije