Banja Luka

Pratite nas na Google news

U zakup ponuđeno 11 poslovnih prostora

U zakup ponuđeno 11 poslovnih prostora
Foto: Arhivska fotografija | U zakup ponuđeno 11 poslovnih prostora
N.N.

BANJALUKA - Grad Banjaluka ponudio je danas u zakup 11 poslovnih prostora u širem centru grada, među kojima su neke na veoma atraktivnim lokacijama.

Prema oglasu koji je otvoren do 10. aprila, u zakup su ponuđeni poslovni prostori u Ulici kralja Petra Prvog Karađorđevića na brojevima 23 i 36, Pave Radana broj 23, njih sedam na Bulevaru vojvode Živojina Mišića /brojevi 43, 45, 47, 49, 53, 63 i 65/, te gradski prostor u Srpskoj ulici broj 16.

Na oglas se može prijaviti svako fizičko i pravno lice, osim onih koja nisu u cijelosti izmirila obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema gradu Banjaluka.

Učesnici potrebnu dokumentaciju mogu dostaviti na protokol Gradske uprave.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Prilika za mlade političare i političarke iz BiH

Marketing tim / 23.01.2020 00:00

U oktobru 2020. godine održaće se lokalni izbori u BiH, a na listama će biti i mlade osobe do 30 godina starosti, sa ili bez prethodnog političkog iskustva. Mlade vidimo kao ključni resurs za kreiranje novih ideja i stvaranje ugodnijeg ambijenta življenja.

Međutim da bi mladi mogli odgovoriti ovom zadatku i ispuniti očekivanja neophodno je da znaju kako funkcionira politički sistem u BiH, kako da zagovaraju nove ideje i stvaraju promjene i na posljetku da su uvezani s drugim mladima sličnih razmišljanja.

Institut za razvoj mladih KULT razvio je poseban program za omladinske političke lidere i liderice pod nazivom UMiDp, a upravo je otvoren poziv za treću generaciju mladih političara/ki ove obuke.

Obuka se sastoji od tri petodnevna modula, koji će se održati u februaru, aprilu i maju. Institut pokriva troškove prijevoza, smještaja i hrane za odabrane polaznike/ce.

U toku 2018. i 2019. g. ovu obuku pohađale su dvije generacije, 43 polaznika/ice iz 28 lokalnih zajednica iz 13 različitih stranaka, registriranih u BiH. Njihova iskustva pogledajte u videu:

Rok za dostavljanje prijava za treću generaciju je do nedjelje, 26. 1. 2020. godine do 23.59 sati, a prijave se dostavljaju isključivo putem online linka: http://mladi.org/myURL/umidp3.

Najčitanije