Banja Luka

Učenicima Tehnološke škole izlet i prilika za nova znanja

Učenicima Tehnološke škole izlet i prilika za nova znanja
Foto: Nezavisne/Arhiva | Učenicima Tehnološke škole izlet i prilika za nova znanja

Tehnološka škola organizuje edukativni jednodnevni izlet u Rogašku Slatinu, odnosno posjetu sjedišta kompanije "Afrodita".

Potvrdio je ovo Dejan Čutura, direktor ove škole, te dodao da je odlazak na izlet planiran 19. aprila.

"Mi ovo putovanje planiramo u sklopu našeg godišnjeg plana rada, te već 20 godina sa našim učenicima i nastavnicima odlazimo u ovo prekrasno mjesto", kazao je on za "Nezavisne novine".

Kako kaže, preporučeno je do 55 učenika na edukaciji, kako bi im se na pravi način objasnile planirane teme i prezentacije.

"Predviđen je i obilazak fabrike, gdje učenici imaju mogućnost kupovine proizvoda po njihovim cijenama", naveo je Čutura.

Prema njegovim riječima, za vrijeme pandemije napravili su pauzu tri godine, te sada nastavljaju tradiciju.

"Ovo je posebno zanimljivo našim učenicima, budućim kozmetičarima, koji se interesuju za ovo polje i koji na edukacijama nauče nešto novo", ispričao je on te dodao da se svake godine na pomenutim edukacijama obrađuju najčešće dvije različite teme.

"Teme obuhvataju njegu lica i tijela, masaže, piling, kreme i slično", objasnio je on.

Kako kaže, učenici su svake godine bili prezadovoljni, dobijali su poklone dobrodošlice i testere.

Prema riječima jedne učenice trećeg razreda Tehnološke škole, ovaj edukativni izlet zainteresovao je mnoge buduće kozmetičarke.

"Oduševila me mogućnost odlaska u Rogašku Slatinu i posjeta 'Afroditi'. Mislim da je ovo istovremeno i zabavno i korisno, jer ću više vremena provesti sa drugaricama, a i prisustvovaću edukaciji koja me zanima i spada u okvir mojih interesovanja", kazala je ona.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije